Mulțumesc Mihaela Rădulescu !

Mulțumesc Mihaela Rădulescu.

De ce TREBUIE să-i mulțumesc doamnei Mihaela Rădulescu Schwartzenberg ?

Am văzut și eu azi, în reluare Românii au Talent. Formatul așa cum știam deja înainte să dau play primului episod, a fost un pic modificat față de ediția anterioară.

În juriu au rămas Andi și Andra. Mihai Petre a plecat fiind înlocuit de Constantin Cotimanis și de cea căreia trebuie să îi mulțumesc în cele ce urmează, Mihaela Radulescu, fostă doamnă Schwartzenberg.

După primele minute din emisiune mă întreb dacă Mihaela e fostă Schwartzenberg sau doar fostă doamnă; dar asta rămâne la latitudinea fiecăruia dintre voi.

O să încerc să fiu organizat și să mulțumesc punct cu punct.

Mulțumesc pentru că:

– acum știu cât de important e să dau burta jos. Am învățat că e irelevant ce talent am dacă nu arăt perfect. Am învățat că nu contează cât de bine dansezi dacă în loc de 69* de kg ai 70.

– după emisiunea de azi știu că “dragostea nu are, vârstă, sex, culoare” (video) așa cum auzisem, în trecut, în versurile unei melodii, e o afirmație cel puțin corectă. Poți să fii porno indiferent de vârstă și mediul în care te afli.

Această prezentare necesită JavaScript.

– am învățat despre „pedofilie”. Acum știu că este ok, dacă faci show și controversa e mare, să te săruți cu cineva care are sub jumătatea vârstei tale. Mă gândeam la Dan Negru, cum ar arăta el sărutând o fetiță la Next Star (emisiunea aia cu și despre copii) ?

dan negru mihaela radulescu daniel nica blog copy

– am aflat despre Andra că e degeaba. E sezonul 4 și n-am văzut și noi, măcar un picior mai dezbracat, măcar un sân dacă nu amândoi. E normal ? În atâtea ore de emisie nu adunăm și noi măcar 2-3 minute de țățe live ? Dragă Andra dacă vrei să ai succes dezbracă-te și tu, crezi că se raportează cineva la vocea ta atunci tu trebuie să cânți ? Ia niște făină și învață de la Miha.

– acum știu să vorbesc. Am descoperit de la Miha că e important atunci când ai un punct de vedere să știi să țipi și să folosești un limbaj cât mai colorat cu putință. Trebuie să ai in vocabular: mă, bă, golace. Era să uit de tupeul formidabil dar cine sunt “io”*** să comentez ?

Am terminat cu lista de mulțumiri așa că trebuie să mă adresez și domnișoarei Adriana Sandru care a redactat o scrisoare deschisă adresată Mihaelei:

Citind articolul tău trebuie să te întreb, cum ai curaj să te adresezi “penibilei” doamne, tu un nimeni ca și mine ?

* cifra nu este un apropos subtil, așa cum se poate observa și din stratosferă, -pe care toți o iubim- e pur și simplu o cifră.

** Irinel Columbeanu devine un etolon.

*** sursa expresiei trebuie precizată așa că: link

P.S.: Florentin Scriscu a avut un tricou inspirat. Pofta vine mâncând așa că îi recomand unul pentru etapa următoare.

Reclame

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: