Despre IDIOTII de la protest

Despre idiotii de la proteste - daniel nica blog

Pur și simplu nu îmi vine să cred. Sunt genul de om care nu urmărește programele TV. Cu dat dracu’ evit Antena 3 sau orice derivă într-un fel sau altul de aici. TV-ul e pentru Playstation.

Cu toate astea, aseară am decis să nu mai fac așa cum fac de o viață. Până aseară nu ascultam (și) părerile celor din jurul meu. Evitam să mă uit la Antena 3  & Co. pentru că nu dau nimic din ceea ce vreau eu să aud. Îl vorbesc de rău pe Iohanis, pe Cioloș, pe Vlad ală de era la Ministerul Sănătății și tot așa.

Aseară mi-am schimb părerea. Am pornit TV, hotărât să ascult ce au de spus domnul Mugur Ciuvică, Mihai Gâdea și invitații dânșlor. Azi am văzut că până și domnul Premier Grindeanu a fost invitat în emisune la A3.

Cei de la Antena 3 m-au făcut să înțeleg că:

– Studenții o să meargă gratis cu trenul

– Șomerilor are să li se dea bani de chirie, dacă își găsesc de muncă.

– Oamenii ăia în închisori o duc greu și trebuie să avem grijă de ei.

– Dosarele astea penale sunt, majoritatea, dosare politice (o să mai studiez termenul).

Lista poate să meargă mai departe. Eu am rămas pe loc; în fața televizorului. Și bine am făcut. Timp de cele 3 ore și jumătate cât am privit emisiunile trustului Intact, am înțeles, mai presus de toate că în perioada asta țara noastră trece printr-o perioadă foarte proastă.

Idioții ăștia Iohaniști, plătiți de Soros încearcă să ne răstoarne țara. Cumulat cu informațiile pe care le-am prins din zbor de la România TV am înțeles ce vor să facă idioții aștia în stradă:

Idioții aștia vor să răstoarne guvernul. “Acum înțeleg* că tot ce se întâmplă e o tentativă de lovitură de stat. !

, mi-a zis și am hotărât să văd cu ochii mei ce se întâmplă.

Vă povestesc și vouă ce s-a întâmplat în seara asta, când am fost la protest în Piața Operei, din Timișoara.

Am ajuns acolo în jurul orelor 18. Am găsit cu greu loc de parcare. Semn că e plin de idioți, deja. Știți locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități ? Imaginați-vă, idioții, deși era aglomerat, nu au parcat pe locurile alea. Erau 3 locuri libere. Unul lângă altul. Nu am parcat nici eu, să nu dau de bănuit. Trebuia să par și eu la fel de idiot ca ei.

Am auzit la televizor aseara că lovitura de stat e orchestrată bine-bine. Și așa e. Așteptând la semafor, am văzut cu ochii mei oameni aduși de autobuze. Eu i-am văzut cu ochii mei cum coborau din autobuze. Grupuri, grupuri. Erau cupluri, cu copii. Vă dați seama ce inconștienți ? Unii aveau și câni. Sunt dispus să declar sub jurământ, în instanță:

Eu, Daniel NICA i-am văzut. I-am văzut coborând din autobuze. Veneau clar la protest !!!

Mă rog. Trecând peste șocul inițial am intrat în mulțime. Am înaintat printre ei spre Opera din Timișoara. Eram în locul unde, în decembrie ’89 tinerii liberi au început Revoluția. M-am uitat în jurul meu: plin de idioți. Mulți dintre ei de o vârstă cu mine. Nu pot să nu mă întreb cum pot să fie atât de îndoctrinați. Fraților aveți acces la informație, de ce nu vedeți că oamenii aștia din guvern încearcă să ne protejeze ? Mă uit la ei: corporatiști și copii de grădiniță veniți cu părinții sau bunicii. Vă dați seama ? I-au prostit până și pe bunicii noștrii…

Mă uitam la o doamnă care își adusese copila cu ea. Fetița, înfofolită toată; mănuși, fular și o căciulă roz ce îi acoperea părul blond. Încerc să citesc ce scrie pe foaie pe care o flutură veselă: “DNA suntem cu tine!”. Ce să înțeleagă aia mică !? Aveau și un câine cu ei… câinele cu ce să fi greșit oare de era acolo ?

Profită de lipsa lor de discernământ…

Până să termin gândul asta mică** începe să țipe din tot sufletul:

“ Azi în Timișoara, mâine-n toată țara ! ”

Îmi întorc privirea. În dreapta mea, câțiva puștani de 16-17 ani îi țin isonul. Atâta manipulare… îmi pun mâinile la ochi încercând să trec peste moment. Dar strigarea puștoaice devine strigarea mulțimii. “Azi în Timișoara, mâine-n toată țara ! ”, urlă toți parcă plini de umbrele lui Decembrie ’89.
Strigătul se stinge. Mulțumea e condusă de un domn cu o portavoce. Toți îi urmăresc aproape cu sfințenie indicațiile. Valuri de lozinci vin când din fața mulțimii, când din spate. Lângă mine, un domn cu mănuși de piele și șapcă urlă cât îl țin plămânii. Mă uit la el. Îl analizez: are o pereche de blugi și pantofi scumpi în picioare. Fularul îl are prins la gât precum o cravată.

Aveau dreptate la televizor, aseară… E îmbrăcat prea bine ca să facă parte din mulțimea de idioți aduși de autobuze. Mă uit atent la el. De multe ori e primul care țipă. Mulțimea de lângă noi repetă imediat. E clar ! E unul din ăia trimiși de Servicii și Iohanis ca să țină mulțimea în frâu.

Observă că îl privesc. Îmi zâmbește și îmi înmânează o foaie cu lozinci anti-CNA. Nu pot să îl refuz. Pur și simplu trebuie să par idiot. Dacă se prind că nu sunt idiot cine știe ce sunt în stare să îmi facă…

Se uită la mine: „DNA, DNA, să vină să vă ia! “. Mulțimea îi face jocul.

E clar. Mi-e clar. Toți sunt controlați, coordonați sau manipulați de oameni ca el. Începe să îmi fie frică… oameni ăștia sunt în stare să mă omoare aici… am auzit aseară că au bătut și un jandarm. Iar jandarmii sunt mari. Eu sunt și mic…

Mă gândesc cum să fac să demonstrez că se dau bani. Domnul de lângă mine se adresează unui grup de lângă noi:

– Sper că ați adus și câinele. Banii se dau la final. Veniți la mine.

– Dar am venit [nu înțeleg exact ce i se răspunde]

– Da, da, și aștia mici primesc. Cum să nu ? 30 de RON fiecare. Pentru fetițe dăm 35 și pentru băieței 32. După, după, nu acum.

Râde complice către ei.

Și eu care evitam să mă uit la Antena 3 și când colo ei nu mint;

Se dau și bani, au avut dreptate la TV. Am auzit tot dialogul cu urechile mele. Așa cum mă auziți și cum vă aud eu, pe cei care citiți acum.

Mulțimea a mai urlat lucruri precum:  “Dragnea nu uita, așteptăm și cartea ta” sau “Mai avem un singur dor, Dragnea scriitor”. Nu îi înțeleg… am auzit clar că vrea să oprească lovitura de stat… că e în relații bune cu președintele Americii…

Idioții aștia din piața au în medie 25-30 de ani… oameni ușor de controlat. IT-iști, corporatiști, antreprenori, studenți, liceeni, tot felul de oameni care depind de măsurile de protecție socială și automat, sunt ușor de controlat.

Mi-e rușine cu ei… în loc să își vadă de viața lor, viitorii medici, avocați și așa mai departe, împreună cu progeniturile lor, stau în frig și urlă: “Hoții, hoții, hoții !”și “Dragnea nu uita, România nu-i a ta!”.

Ca să îți dai seama cât de ușor sunt de controlat, în fața Prefecturii încep să cânte imnul României.

Golanii aștia nu au limite !

 

Note de subsol:

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

* dăcă până acum nu ai înțeles că textul este o ironie atunci: M**e ! Inchide televizorul și hai să faci bani la proteste.

** asta mică a urlat prima dată “DNA, DNA să vină să vă ia!”. Iar faptul că aștia mici sunt acolo, lângă noi, în Piață, e cel mai bun lucru pentru viitorul NOSTRU!

Idioți: Intenționat folosit greșit aici. NOI, ce din stradă suntem idioții. NOI aia care avem altă idee decât ce se livrează la TV. NOI aia care VREM DEMOCRATIE, NU AMNISTIE !

 

 

 

Reclame

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks / Pingbacks

  1. Experiment: Ai nostrii sunt informati | Daniel Nica - ianuarie 30, 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: